Ons verhaal

Het ontstaan en bestaan van Originals MC

De chapters Satudarah Trailer Trash, scheidden zich anno 2014 van Satudarah MC en gingen gezamenlijk verder als Trailer Trash Maro Djipen MC onder leiding van de gewaardeerde fundador, de inmiddels helaas overleden, Michel. In 2016 splitste members zich van Trailer Trash Maro Djipen MC om onder eigen bewind verder te gaan.  Het iniatief kwam destijds van Nomad Sergeant Geronimo en is in goed overleg en op vriendschappelijke wijze verlopen.

Zo ontstond Originals MC, opgericht door founder Geronimo en enkele andere ex-leden van Trailer Trash Maro Djipen. Onze colors zijn wit-zwart zoals duidelijk te zien aan ons club logo. Het club logo komt van origine van het Satudarah Trailer Trash / Saudarah chapter logo, waar founder Geronimo destijds mee gestart is. Dit met toestemming van Michel, die het op zijn beurt met toestemming mee kreeg van Satudarah.

Wij dragen de MC wereld een warm hart  toe en ook bij ons geldt het motto: “geef respect, krijg respect”. Voor ons is er geen strijd binnenin de motorwereld, we hebben dan ook respect voor elke bestaande MC in Nederland zonder uitzondering.

Wij zijn een Nederlands gerelateerde motorclub en hebben  geen ambitie of plan om over de landsgrenzen te starten. Cultuur of achtergrond speelt bij ons ook geen rol , een motor rijder is een motor rijder. Dat betekend niet dat elke motor rijder een geschikt member voor Originals MC Holland zal zijn.

Duidelijk is in ieder geval dat Originals MC Holland niet het wiel opnieuw gaat uitvinden maar wij respecteren de van oudsher afgesproken regels.Wij vinden het wiel niet opnieuw uit, maar laten het rollen op onze white-and-black manier.

Originals MC Holland.

2016

Februari  ontstaan van Originals MC Holland

2016 – 2018

Groei naar meerdere chapters

2018 – 2020

Verdere uitbreiding chapters en activiteiten

2020

1e tour rit buiten de landsgrenzen

2020 – 2022

Door de Corona periode in rustiger vaarwater

2023 – heden

Veel contacten gemaakt en diverse ritten gereden met onze members.

Diverse buitenland ritten gemaakt door diverse Chapters door heel Europa.

cropped-logo-originals-mc-1.png